ECC heeft haar services uitgebreid met ECC Academy

Hiermee hebben wij als ECC een echte mijlpaal bereikt in ons aanbod, en hebben hiermee alle facetten in handen op het gebied van Douanezaken. Naast onze activiteiten op het gebied van Consultancy, Compliance, Detachering, Clearance, Werving en Selectie en onze eigen Douane software ‘ECC Online’, is de toevoeging van een opleiding de laatste schakel. Wij kunnen nu echt spreken van een heuse  “One-stop-shop”.

Waarom?

Al jaren zijn er grote tekorten aan declaranten op de arbeidsmarkt, mede door “vergrijzing” en de veranderende markt zal dit naar verwachting alleen maar meer toenemen. Doel is de krapte die er heerst in de markt weer op een gezonder niveau te krijgen.

Hoe?

Wij als ECC hebben besloten onze jarenlange kennis op het gebied van Douanezaken te delen, en wel in de vorm van een door ons samengestelde opleiding. Als geen ander kennen wij de markt, de diverse bedrijven en hun uitdagingen op Douanegebied.

Doordat onze docenten op dagelijkse basis werkzaam zijn in de praktijk, is de lesstof die de cursisten krijgen altijd actueel en aan de hand van huidige praktijkvoorbeelden.

We hebben PASSIE voor het Douane vak, en zijn van mening dat het beroep van declarant allang niet meer het stoffige imago heeft van vroeger.

We zien dat Douane steeds meer uit handen geeft aan het bedrijfsleven, en dat de rol van declarant getransformeerd  is van “iets met invoerrechten” naar “Logistiek Fiscalist” een accountant die zorgt dat het bedrijf  “Compliant” is en blijft met de daarvoor geldende wet- en regelgeving.

Een goed opgeleide declarant is voor organisaties daarom van groot belang en wij dragen daar graag ons steentje aan bij.

Wij bieden de opleiding BASIS DECLARANT en VAKOPLEIDING DECLARANT aan, en ontwikkelen momenteel de nodige specialisaties, welke in de vorm van Masterclasses gegeven zullen worden op ons hoofdkantoor te Roosendaal en op locatie te Rotterdam.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen dit interessante vak, of wil je de huidige kennis die je al hebt uitbreiden, bezoek ons dan snel op www.ikworddeclarant.eu

We treden graag in contact met je, meld je vandaag nog aan!