Uw douane-documenten op orde!

Altijd alle douane-documenten op orde met de kennis van de experts van ECC. Zo voldoet u altijd aan de wet - en regelgeving!

Altijd uw zaakjes op orde met de juiste douane-documenten.

 

Bij export en import zijn er diverse douane-documenten vereist, zoals bijvoorbeeld transportdocumenten, oorsprong documenten en financiële documenten. Daarnaast een factuur, vrachtbrief en paklijst voor elke export opdracht. Dat zijn de standaard documenten, vaak zijn er per export (afhankelijk van bestemming en soort export) ook nog specifieke documenten vereist. Onze specialisten zijn hier uiteraard van op de hoogte. European Customs Clearance (ECC) kan u helpen met de juiste douane documenten voor export – en importzendingen. Zo hoeft u niet meer na te denken over de juiste douane documenten en heeft u uw zaakjes altijd op orde.

Daarbij moet u denken aan de volgende diensten: opmaken van exportdocumenten, oorsprongdocumenten als Form A, Eur1 en certificaat van oorsprong of het inklaren van import goederen. Wij regelen daarnaast voor u douane documenten bij alle vormen van transport, zowel bij luchtvracht, zeevracht, gekoeld transport en wegvervoer. Met onze expertise en ervaring kunnen wij snel voor u schakelen, maar ook structurele oplossingen bieden. Zo kunt u zich bezig houden met andere zaken en er vanuit gaan dat alles compleet en goed afgehandeld is.

 

Neem contact op

Glenn Bruynaers

Supervisor Customs Operations

Heeft u vragen?

Heeft u een douane-vraagstuk? Zou u graag een declarant of consultant van ECC inzetten? Of ben jij een geschikte kandidaat voor ECC? Neem hier het contact op!

  • Meer informatie
  • Ben jij een douanedeclarant?

    En lijkt het je leuk om door European Customs Consult op verschillende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers ingezet te worden? Heb je ervaring of wil je het vak graag leren? Dan komen wij graag met jou in contact!

  • Meer informatie