Douanesoftware die u echt verder helpt.

Altijd alle douane-documenten op orde met de kennis van de experts van ECC. Zo voldoet u altijd aan de wet - en regelgeving!

Gespecialiseerde douanesoftware van ECC Online.

 

Om kosten te besparen is het raadzaam om douaneprocessen op een zo efficiënt mogelijke manier te laten verlopen. Echter worden door de eisen van gezondheid, milieu, veiligheid en fiscaliteit de aangifteprocessen juist steeds ingewikkelder. De manier om dit aan te pakken is met gespecialiseerde douanesoftware in combinatie met de dienstverlening die hierbij hoort.

 

ECC Online biedt de oplossing.

Deze douanesoftware biedt ECC Online u aan, maar daarnaast biedt ECC Online u ook open toegang aan tot het verkrijgen van kennis van haar specialisten en declaranten. Op deze manier kunt u uw huidige douanekennis binnen uw bedrijf aanvullen met de brede douanekennis die ECC Online u kan aanbieden. Dit leidt ten alle tijd tot een gepaste oplossing voor elk douanevraagstuk. Het is namelijk zo dat in de toekomst het niet meer voldoende is om enkel te beschikken over douanesoftware.

Meer informatie vindt u op http://www.ecconline.nl/

 

Neem contact op

Peter Mol

Project Manager

Heeft u vragen?

Heeft u een douane-vraagstuk? Zou u graag een declarant of consultant van ECC inzetten? Of ben jij een geschikte kandidaat voor ECC? Neem hier het contact op!

  • Meer informatie
  • Ben jij een douanedeclarant?

    En lijkt het je leuk om door European Customs Consult op verschillende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers ingezet te worden? Heb je ervaring of wil je het vak graag leren? Dan komen wij graag met jou in contact!

  • Meer informatie