Ontmoet het team van ECC.

Onze specialisten zorgen ervoor dat ze altijd met grenzeloze service klaarstaan voor klanten en declaranten.

Grenzeloze kennis en service

 

European Customs Consult (ECC) is een detacheringsbureau, dat gespecialiseerd is in het detacheren van douane declaranten en consultants. Al het personeel is ervaren en op korter termijn inzetbaar op diverse klantlocaties. Op tijdelijke basis of juist voor een vaste invulling. Daarnaast verzorgen we oplossingen voor diverse douane-vraagstukken en zorgen we ervoor dat de douane documenten van onze opdrachtgevers op orde zijn.

De declaranten van European Customs Consult bieden extra ondersteuning bij afwezigheid van uw eigen personeel of om piekperiodes in uw organisatie op te vangen. De consultants adviseren u bij ingewikkelde douanevraagstukken of bij de aanvraag van uw vergunningen. We werken met een grenzeloos enthousiast en specialistisch team wat elke dag alles op alles zet om het maximale resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen.

Kunnen wij u helpen? Neem dan nu het contact met ons op. Snel schakelen of lange termijn, ECC biedt een oplossing voor uw douane vraagstuk!

Laat u terugbellen door onze specialist.

Laat u terugbellen door onze specialist.

    Heeft u vragen?

    Heeft u een douane-vraagstuk? Zou u graag een declarant of consultant van ECC inzetten? Of ben jij een geschikte kandidaat voor ECC? Neem hier het contact op!

  • Meer informatie
  • Werken bij ECC?

    Wij zijn continu op zoek naar nieuwe talenten of ervaren specialisten om het team van European Customs Consult te versterken! Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van dit team? Neem dan nu het contact met ons op!

  • Meer informatie