Behoefte aan extra mankracht?

Douane declaranten en consultants die snel aan de slag kunnen en op de hoogte zijn van actuele douanewet- en regelgeving, zonder dat u ergens aan vast zit. Op korte termijn een oplossing door het grote netwerk van ECC.

Extra mankracht nodig? Een specifiek douane-vraagstuk?

 

Goede douane declaranten zijn schaars. Lastig, wanneer u snel iemand nodig heeft om u te ondersteunen bij uw douaneafhandeling. Gelukkig hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen we u een oplossing bieden op korte termijn. Wilt u een douane declarant inhuren? Of wilt u graag een douane declarant in dienst nemen?

Er zijn momenten waarop uw douaneafdeling extra ondersteuning goed kan gebruiken. Douane declaranten die snel aan de slag kunnen en op de hoogte zijn van actuele douanewet- en regelgeving, zonder dat u ergens aan vast zit. Wanneer u kampt met een personeelstekort of piekperiodes op uw douaneafdeling, dan regelt European Customs Consult het voor u.

Het kennisgebied van onze (assistent-) declaranten bestrijkt het gehele scala op douane technisch gebied, zowel fiscaal als niet-fiscaal. Uiteraard altijd in overeenstemming en rekening houdend met de wettelijke vereisten binnen de kaders van internationale en nationale douanewetgeving.

Ook voor extra kennis op het gebied van douanezaken kunt u bij European Customs Consult terecht. Onze douane consultants behandelen voor u tijdrovende en specialistische vraagstukken, zoals: verzoeken om teruggaaf, bezwaar & beroepschriften; behandeling van niet-gezuiverde transitdocumenten; het begeleiden en aanvragen van bindende tariefinlichtingen en andere soort douanevergunningen. Het schrijven van de noodzakelijke AO/IC, ongeacht welke economische douaneregeling, waaronder: douane-entrepots (opslag onder douaneverband), actieve en passieve veredeling, tijdelijke invoer en dergelijke; advisering, ondersteuning en begeleiding bij het self-assessment voor Authorised Economic Operator (AEO) certificering.

Stel uw vraag. Wij lossen het voor u op.

Neem contact op

Madelon Popa

Detachering & Consultancy

Heeft u vragen?

Heeft u een douane-vraagstuk? Zou u graag een declarant of consultant van ECC inzetten? Of ben jij een geschikte kandidaat voor ECC? Neem hier het contact op!

  • Meer informatie
  • Ben jij een douanedeclarant?

    En lijkt het je leuk om door European Customs Consult op verschillende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers ingezet te worden? Heb je ervaring of wil je het vak graag leren? Dan komen wij graag met jou in contact!

  • Meer informatie